fredag 17 juli 2009

233 Odd Molly Lovely Knit Jacket


Denna är absolut min favorit kofta..Gillade den lila färgen.. Kanske man tröttnar?
233 Odd Molly Lovely Knit Jacket
Fitts and Company.com

9 kommentarer:

Katinka sa...

Oj, vad många godingar du har valt ut. Ja, Lovely kniten är fin, men jag är ute efter en brun just nu och inte gärna i ull har jag bestämt mig för. Så jag väntar snällt till våren med det köpet.

Charlotte sa...

Vad du är duktig, som väntar...
Jag hoppas med att jag kan vänta..
Men dom e så fina...

Molly Med Mera sa...

Den lila är jättefin! Tröttnar du så finns alltid Tradera.

Ina sa...

Denna är jättefin, har en mörklila i bomull från sommarkollektionen. Eftersom den är mörklila funkar den till mycket tycker jag.
Den ljuslila färgen är jätteläcker men kanske inte helt lätt att matcha. Ska man bara ha en Lovely i garderoben kanske man ska satsa på en mer neutral färg men har man fler kan det vara kul med en lite ovanligare färg som jag tror att denna kommer bli. De flesta köper nog en i neutral färgställning.

Anonym sa...

Hej! Är det ngn som vet vart jag kan få tag i en Lovely Knit i stl 4, förutom Tradera/Blocket. ? Söker desperat....*hi hi*/Maria

oddmolly2009@hotmail.com

A-K sa...

Jag älskar Lovely knit, speciellt de i ull. Jag har tre stycken (en grön, en grå och en marinblå) till hösten väljer jag mellan en cherry eller en almost black. Eller kanske båda :)

Ina sa...

Anonym, ring till Odd Molly store och fråga. Jag köpte min där häromdagen och fick den hemskickad, de dra kortet på telefon och skickar hem den till dig. Jättesmidigt om man vet vad man vill ha. Hoppas du hittar vad du söker!:-)

Nillinda sa...

Är det någon som vet från vilken kollektion den grå lovely knit 233 med oragnea band kommer från (ull)? Är det våren 09, hösten 08 eller tom ännu tidigare? Skulle gärna vilja veta. Snällt om någon kunde svara.

Anonym sa...

Exakt richtig