torsdag 21 maj 2009

Gammal favorit Molly




Denna klänning testade jag på MQ, för många år sedan..Tyvärr var det fel storlek..MQ hade bara Odd molly ett litet tag, synd.. Handlade mycket på MQ förr, nu handlar jag nästan aldrig någonting där..Tyvärr..
Det ingick en underklänning, när man köpte klänningen..Skitsnyggt ihopa!
Tycker verkligen den är jättefin..
Kom gärna tillbaka!!!!
Ingen som har en 3:a eller en 4:a, till salu??
Bild:Odd molly, Tradera

5 kommentarer:

KidzShopping sa...

Vilken underbar blogg, jag älskar också Odd Molly! Denna hamnar absolut bland mina favoriter... /Malin

Charlotte sa...

Tack Malin!
Vad roligt...:)
Jag brukar också läsa din blogg!
Gillar din blogg också!
Charlotte

Anonym sa...

Jag tänkte jag skulle vara snygg på bjudningen, lagom uppklädd, ändå proper, i svarta smala byxor och riktigt polerade stövletter, diskret handväska. Knep min svartgrå Livealot tunic, ca 1500 pix, köpt i webbutik, svart linne under. En disputationsmiddag, vart på tusen typ, både av plikt och uppriktigt intresse, känsla. Herregud: bohemiska akademiker kommer ju i noppriga strumpbyxor och blus, typ med hemfärgade frisyrer à la Lilla My. Andra i närapå mögliga manschesterkavajer eller andra ’egna’, mer eller mindre utmärkande uniformer. Jag är väl fin såhär? Upp med håret bara i en lite slarvig knut.

Två dagar senare fick jag veta att man vid fikabordet morgonen därpå diskuterat om jag (a) haft på mig en omsydd gardin (ja, jag syr ganska mycket), ett avkortat nattlinne, kanske något billigt sumpigt från Indiska eller helt enkelt försökte dölja en eventuell graviditet (jag kanske var hemma och mådde illa?) Någon hade undrat om jag hade fyrtioårskris och behövde uppmärksamhet med alla små bröstvårtor fram (rosorna alltså) eller om mitt intresse för kostymfilmer svämmat över.

Idag tog jag på mig min vita Livealot tunic och det ska villigt erkännas att det var kallt i den för det blåser storm ute. Sket i ytterplagg; linne under, handväska på och så några pärmar därtill. På det gemensamma em-fikat kändes det även som om det gick en isande bris genom rummet där ”akademikerna” växlade ”signaler”. ”Har du en till alltså” sa någon och det kunde kanske ha brustit för mig då men det gjorde det faktiskt inte. ”I work hard for the money” sa jag och flinade sådär riktigt vidrigt, påklistrat amerikanskt som en del säger. Och med mina money köper jag vad fan jag vill Jante lille.

I morgon tar jag på mig den puderfärgade och tar plats först av alla på fm-fikat.

Ha en fin dag, riktigt fin dag alla Molly-lovers!

KidzShopping sa...

Behöver din hjälp... Smakråd tack! http://vartradhus.blogspot.com/

exklusivvardag sa...

Den klänningen är ju så fin också! Länkar nu till din blogg för du har ju samma intresse som jag :-)