tisdag 16 november 2010

Är jag tokig?


Är man tokig om man köper ett par strumpor för 899kr?
Jag har fått dessa strumpor på hjärnan, och det verkar som fler har fått det.... :)
För de är slut överallt...

Men så läste jag Katinkas blogg där var en läsare som tipsade henne att de fanns i en butik i Frölunda, raglady.se
Jag ringde dit och fick tag på ett par #832 Jacquard Long Sock i färgen Multi.

Kanske i morgon eller övermorgon är jag lycklig ägare till ett par.
Men varför ska de var så dyra? Nästan som en hel Odd molly kofta kostar de...

Eftersom jag har Lovely knit koftan i multi blir de fina ihopa..♥


Bilden är lånad av fittsandcompany.com

11 kommentarer:

Fröken Abbe sa...

Ja, det är klart man är tokig! Det är vi väl allihop? Tokiga i Odd Molly! Kul att du fått tag i dem! Är de så svåra att få tag i känns de kanske lite extra värda sitt pris.
Kramar

Charlotte sa...

Tack!
Vad skönt att de inte är bara jag som e tokig..
:) :)
Kram på dig!

Christina sa...

Jag är precis lika tokig ;-) Ville så gärna ha dem. Tänkte att dom köper jag på rean. Sen insåg jag att de skulle jag inte få tag på dem, på rea. Jag hade strumpor på span i en butik. Tittade på dem varje gång jag var där. Sen bestämda jag mig, fanns de kvar när jag var där, skulle jag ha dem. Det fanns 3 kvar och jag tog ett par av dem, GLAD!!

Kram

Jeanette sa...

Grattis till fint köp! Du är i sällskap av massor med tokar! ;)
Kram

Linda G sa...

Nej du är inte tokig! Jag har använt mina jättemycket och tycker att används plaggen så är dom prisvärda. Köpa och lägga i byrålådan, då är det inte prisvärt längre....Kram

Christina sa...

Jag har oxå tänkt tanken vad ska man ha under Continental knit dress i military, själv skulle jag letat efter en underklänning i vitt, chalk eller beige. Jag har en från Cream som är jättebra på, vet inte vilka färger den kom i.
Plath strap dress, provade jag på Odd Mollyträffen. Den satt bara lite för hårt under bysten, det var nästan så den gick. Den verkar jättebra, funkar med att ha under koftor. Du måste väl kunna ha den under Continenta knit dress, eller? Färgen är väl bra. Synd att sidenplaggen så så små, så de inte funkar för oss :(
Kram

**Sofie** sa...

Hahaha - jag beställde dom från Idyll interiör (som hade två par kvar) och åker då på postförskottavgift och frakt, så billiga är de ju inte direkt, meeen så underbara=) Dessutom klickade jag hem ett par sleevewarmers från UK med alla dessa avgifter som tillkommer då... hmmm, skäms - men tror de blir fina tillsammans om det inte blir för mycket;) Är man besatt så är man.

Ingrid sa...

Jag älskar Odd Mollys sockar, har många par och dom gör mig verkligen glad. Tror inte alls du är tokig...eller så är vi tokiga ihop :0)

~Ingrid

Johanssonskan sa...

Strumporna är ursnygga !
Å du har hittat MASSOR med favoriter ser jag! Spännande :-)
♥Åsa

Anonym sa...

Eh...ja, det är rätt så galet, faktiskt. Helt utan proportioner när man tycker att det eventuellt kan vara värt att lägga nästan en tusenlapp på ett par strumpor...suck. Även om de är fina, så går det fetbort. Hej från Flisan.

Anonym sa...

Ja visst är man tokig!! Tänkte desamma...strumpor för 899kr?!?
Men men dom är mina och även koftan. Ångrar Ingenting LOvelY :)