tisdag 3 november 2009

Deirdres dress


Är det någon som har provat Deirdres dress? Hur är den i storleken?
Är det "strech" i ärmarna?
Jag är lite sugen på den... Men alla 4:orna verkar slut, ändå..
Tyvärr har man inte sett den "live", undrar om den är fin.....

18 kommentarer:

linaplina sa...

Jag har sett den live, dock inte provat, och är också en 4a. Jag tyckte den såg smal ut i modellen och misstänkte att den skulle framhäva figuren tydligt så den fick hänga kvar utanför provhytten. Väldigt fin på många men det behövs nog en smal fin midja att markera. Det är iallafall vad jag tror.

A-K sa...

Jag har sett den live i alla färgställningarna och visst är den FIN. Men jag har inte provat den.
Så tyvärr kan jag inte hjälpa till.

Kram

Ingrid sa...

Jag har den i chokladfärgen. Den är väldigt fin men inte så rymlig i modellen. Den är rätt liten i armar och över ryggen. Jag är en liten person har har storlek 1 i vanliga fall. Har en 2:a på min Deidree dress.

Dock är jag tokförälskad i den, så skön och väldigt figursmickrande eftersom den sitter åt där den ska. Knytet sitter direkt under bysten och sedan faller den rakt ner.

~Ingrid

Li sa...

En av höstena bästa köp! Jag är en
4a+ och jag känner mig smalare än jag är i den :-) Fick massor med positiva kommentarer när jag hade den på jobbet. Väldigt figursmickrande!

Odd Molly-holic sa...

Hej Vännen,

Jag har ju både provat och köpt denna (du kan ju se provbilderna på bloggen, så du ser hur den sitter IRL). Jag tycker man kan ha sin normala storlek, den är ju stretchig och formar sig efter ens former. Ta din vanliga storlek! Du kommer inte att ångra ditt köp!
KRAM

Ina sa...

Har inte provat den själv men av de man hört har provat den så verkar de sålda och att den är helt ljuvlig med fin passform och bra längd.
Hoppas du hittar den!
Kram Ina

Nena sa...

Jag har den i royal och jag älskar den verkligen! det är nog höstens bästa köp för mig för den sitter helt underbart på och är väldigt figursmickrande tycker jag. Dock är den lite liten i storlek tycker jag. Jag brukar kunna ha 2 i töjbara plagg, men här behövdes absolut en trea. Sedan har jag hört att det skiljer lite i materialet på royal och den i choklad, så ev. kan det väl påverka hur man uppfattar töjbarheten. Jag har hört att tyget i royal är lite tjockare och "velourigare", men har inte provat den i chocolate så jag kan inte uttala mig av egen erfarenhet....

Katinka sa...

Den är helt underbar Charlotte så den tycker jag du ska försöka få tag i. Den är lite liten i storlek, men mest på ett fint sätt. Man kan ha sin vanliga storlek, men den framhäver figuren mer. Underbar. Kram

Evalena sa...

Jag har ju en i royal i min vanliga strl 3 och tycker den är helt normal. jag har en bred rygg och stor byst men tycker inte att det påverkar i detta fallet.
kan det vara så att det skiljer mellan färgerna i strl? ser ju att många tycker den är normal-liten i strl.

Lycka till, det är en underbaring. jag älskar min!

s*tina sa...

jag vill ha den i royal i stl 3, sett den på en finsk sida men fattar inte hur jag ska beställa..hjälp någon ???

Nena sa...

Kan tillägga att det är framförallt i överärmarna den är lite liten tycker jag, smal i modellen där!

Anneca sa...

Den har precis flyttat hem till mig och vi trivs väldigt bra ihop! Dock fick jag gå upp en storlek men den faller fint från bysten och nedåt.

Halvan sa...

Har en trea i choklad, brukar ha tvåan men behövde en trea i denna över brösten. Älskar den för att den är så muk och passar till många olika tillfällen.En spoilerkjol under gör susen......
Ett plagg som jag verkligen använt. Så hoppas att du hittar en!

Anonym sa...

Har provat den hos Fröken Siv de har den både i blått och brunt. Köpte den inte eftersom jag inte vet riktigt när jag skulle använda den. Du bör kanske ta dig till Hässleholm för provning;-)/Malin

Anonym sa...

Är en normal 4:a och tycker inte att den är litenutan helt normal i storlek, tycker dessutom att den är ganska figursmickrande i modellen.
Såg att finska webshopen wishwear.fi hade den kvar i strl.4 senast igår.
Hälsn. Anette

efva sa...

Jag har en 4:a på mig i min blogg i royal. Jag tycker inte den är stor i storleken direkt men den sitter fint på.

A-K sa...

Här finns den i str 4 i royal:
http://www.wishwear.fi/product_catalog.php?c=9&page=2

S*tina:
Är det denna sidan du hittat den på?
Isåfall står det: Please contact wishwear@wishwear.fi if you wish to order products outside Finland.

Kram
A-K

Anonym sa...

Tack snälla A-K det ska jag genast göra !
mvh s*tina