söndag 28 oktober 2007

Ännu mer skor

Har köpt nya Nike skor, walking skor.. Gortex. Gillade den gråa färgen och så lite rosa.. Snygga .. Funderar på att köpa stavar...

Skor


Jag och mina älskade föräldrar var ute och körde i lördags, tittade till min mormor och morfars grav, ligger begravda på Knislinge kyrkogård. Såg att Klockare gården hade öppet. Var små mini museum.. Bla skolmuseum, ett industrimuseum.
Roligast var och se alla skor från 1800-talet och framåt.. 60- och 70-talet.. Det var nästan som man vill ta med sig ett par hem ;).. Det har tillverkats skor i Knislinge "Lejonet" en gång i tiden.. Undrar egentligen när dom slutade?

fredag 12 oktober 2007

Vill ha..

Denna Mollys har jag sett på Mads og Mille.. tycker den verkar så fin.. Varför är alla svenska nät butiker så långsamma och ta in nya Mollysar? Var ska jag hitta den i Sverige?

torsdag 4 oktober 2007

Mössa

Kunde inte låta bli denna söta mössan.. Det stod bara mitt namn på den! Så himla söt..

Jacka

Har jag visat mina höst stövlar, får jag väl visa min nya höst jacka.. En Didriksons jacka.. Fick den billigt på jobbet.. Tycker den är jättefin.. Fattas bara en snygg halsduk...

Stövlar

Jag beställde stövlarna från Duoboots.se... Vilka fina stövlar!! Vilken fin service man fick på Doboots.. Trevlig tjej, som hette Sofia hjälpte mig, med bla storleken.. Ett minus verkar som jag inte kan stoppa ner byxorna.. Men leggings går det bra.. Det får bli tunikor och kläningar i höst..
Funderar på att beställa bruna stövlar nästa månad..Kanske.. Lite dyra ändå..
Tack duoboots att ni finns!!!

ISCHIAS

Jag har haft ont i ryggen ett tag... Gick till doktorn idag.. Ischias sa han.. Hemma en vecka med tabletter.. Vad ont jag har,tråkigt och vara hemma.. Som vanligt, ska man läsa om "sin sjukdom" på nätet..
Vad mycket konstigt man kan hitta!!
"Falsk ischias har många olika orsaker men härrör sig således aldrig från ett diskbråck. Här ä
orsakerna i stället rörelsestörningar i ryggraden eller i bäckenlederna, t ex:
överbelastning eller felbelastning av ryggen
benlängdsskillnad
fel skor
gamla fot- eller knäskador
fotproblem - nersjunken hålfot
sjukdomar i ryggen, bäckenlederna eller höftlederna
tjock plånbok "!!!!!